You are at:

Menu

Alt image
Stacks Image 952

KBEH

Het Sociaal Fonds Cao Beveiliging, gevestigd te Maastricht (hierna te noemen SFCB) is kwaliteitslabeleigenaar en opdrachtgever van de kwaliteitslabelregeling.

De uitvoering van de regeling en het beheer van het register Kwaliteitslabel Beveiliging Evenementen Horeca is ondergebracht bij de stichting N’Lloyd en Kwint Accountants en Adviseurs, tevens administrateur van SFCB. De regeling wordt uitgegeven door SFCB en is opvraagbaar via: http:www.sfcb.nl/kwaliteitslabel/

Na de aanvraag op de website krijgt u automatisch een email bericht met verdere instructie en de Overeenkomst opdracht voor het Kwaliteitslabel. U dient de overeenkomst te ondertekenen en op te sturen naar mailto:secretariaat@sfcb.nl

Na facturatie en betaling wordt u verder geïnformeerd door N'Lloyd over hoe u alle benodigde onderdelen die nodig zijn voor het auditproces, digitaal via een special portal, kunt aanleveren.

De toetsing (audit) die voorafgaat aan de toekenning van het KBEH bestaat uit twee delen, te weten een:

  • bedrijfsbezoek en
  • een audit op een event en/of horecalocatie.
De audit wordt uitgevoerd door twee auditors van de Audit & Review Groep van N’Lloyd. Zij zullen zich primair focussen op de ‘’performance’’ van het bedrijf, de organisatie alsook het personeel dat wordt ingezet voor beveiligingstaken. Ofwel: de vakinhoudelijke aspecten.

Het financieel-administratieve onderdeel van de audit (“compliance”) wordt uitgevoerd door Kwint Accountants en Adviseurs.

Ter voorbereiding op de audit wordt u een Bedrijfsscan en Auditprocedure toegezonden die als leidraad dienen voor zowel auditors als aanvrager.

De resultaten van de audit worden samengevat in het rapport van Bevindingen en gerapporteerd aan de auditee én aan de Kwaliteitslabelcommissie SFCB. Na toestemming van de commissie zal het Kwaliteitslabel worden toegekend aan de auditee en de organisatie worden opgenomen in het N’Lloyd register KBEH.


Deelnemers KBEH

Bedrijf
PlaatsWebsite
Alpha Security International BVHaarlemwww.alphasecurity.nl
KBEH
Andor Security ServicesNieuwegeinwww.andor-security.nl
KBEH
Gideon Horeca en Evenementen Beveiliging BVBerkel en Rodenrijswww.gideonsecurity.nl
KBEH
Risk Holland Security BVHoofddorpwww.risksecurity.nl
KBEH
Top Save Security V.o.F.Ter Aarhttp://topsave.nl
KBEH
Veneberg Security Team B.V.Borculowww.veneberg.com
KBEH
 You are at: